Slide

logo en huisstijl

herkenbaarheid

Als je alleen het lettertype van Coca Cola ziet, weet je al dat zij het zijn. Als je alleen maar een stukje van die gele schelp ziet, weet je waarschijnlijk al dat het Shell is. Een logo en de daarbij behorende huisstijl is enorm belangrijk. Het is iets waar jouw klanten je aan kunnen herkennen, en iets waar je het juiste gevoel van jouw merk mee communiceert. Een omdat je hard werkt aan die herkenning wil je deze niet te vaak veranderen. Echter is het wel belangrijk om deze regelmatig te updaten.

 

//weekendrockstars.nl/wp-content/uploads/2021/01/coke-blue.jpg

Een nieuwe en eigen huisstijl laten maken

Heb jij nog geen huisstijl voor je bedrijf of merk? Of nog niet de juiste? Weekend Rockstars helpt je met het maken van de juiste stijl en logo’s voor jouw bedrijf of merk. Waarschijnlijk visualiseer je al hoe het eruit moet zien. Wij maken van deze visualisatie een complete huisstijl. Maar ook wanneer je nog geen idee hebt van hoe het eruit moet gaan zien, helpen wij je graag. We overleggen samen met jou welke kleuren, lettertypes en stijlen het beste bij jouw merk passen. Zo creëren we een complete huisstijl. Daarnaast helpen we je merk al het drukwerk wat je nodig hebt.

//weekendrockstars.nl/wp-content/uploads/2021/02/huisstijl-1-scaled.jpg

Tijd voor een update van je huisstijl?

Gaat jouw logo en/of huisstijl alweer een tijdje mee? En vind je dat deze niet meer past in het huidige tijdsbeeld? Neem dan contact met ons op en we overleggen samen met jou hoe we jouw logo, huisstijl en andere visuele kenmerken van je bedrijf de juiste update kunnen geven.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

//weekendrockstars.nl/wp-content/uploads/2021/02/VOOIJS-HUISSTIJL.jpg
Loading ...