Slide website wknd rockstars vertoont op verschillende beeldformaten

nieuwe website

Een nieuwe website maken

 

Een website is voor ieder bedrijf en ieder merk een onmisbaar onderdeel van het bedrijf. Het is vaak het eerste contactmoment met de klant. En je wilt dat deze direct goed is. Je klant moet direct worden aangetrokken tot jouw product en de juiste informatie snel tot zich kunnen nemen.

Een website bouwen kan tegenwoordig op heel veel manieren. Er zijn talloze online platformen waar je zelf kan knippen en plakken net zolang totdat je een werkende site hebt. Een goede website is natuurlijk meer dan alleen een mooi design. De technische kant en kleine details zijn wellicht nog belangrijker. En daarom is het voor de meeste ondernemers iets wat ze liever uitbesteden, zodat ze zich zelf op hun eigen business kunnen focussen.

//weekendrockstars.nl/wp-content/uploads/2020/12/music-port-scaled.jpg

Mobiel en responsive websdesign

Er wordt vaak gezegd dat je website responsive moet zijn. Responsive betekent dat het design zich op verschillende apparaten aanpast en overal even goed werkt. Ook op mobiele telefoons en tablets. Dit is inderdaad belangrijk. Je site moet op alle apparaten even goed werken.

Er kan zelf een verschil in functionaliteit inzitten tussen de verschillende apparaten. Bezoekers via mobiel hebben vaak een andere reden om je website te bezoeken dan bezoekers via een computer. Ga maar na hoe je zelf dingen internet. Je hoort misschien via mond op mond reclame over een bedrijf dat je interesse wekt. Op je mobiel google je de naam en bezoek je de website. Dit doe je even snel en je krijgt snel een indruk van het bedrijf en wat ze doen.

Als je serieus zaken gaat doen met dit bedrijf is de kans heel groot dat je nu eerst hun website bezoekt via een computer. Nu blijf je wellicht langer op hun pagina. Je verdiept je in het bedrijf en leest de informatie die ze bieden. Werkte de mobiele website niet goed? Of kreeg je hier een verkeerde indruk? Dan is de kans klein dat je op kantoor nog even op hun website kijkt om je te verdiepen in het bedrijf. Beide zijn dus belangrijk! En beide verdienen een eigen aanpak en invulling.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

Knappe vrouw met iPhone
Loading ...