Slide

reclamebureau
Bollenstreek

Reclamebureau uit de Bollenstreek voor lokale ondernemers

Weekend Rockstars is een reclame en marketing bureau uit de Duin- en Bollenstreek. Vanuit Noordwijk werken wij met lokale bedrijven en zelfstandige ondernemers. Wij zien onszelf als marketingbureau zonder flauwekul. We hebben een achtergrond als lokale ondernemer, beide al jaren gevestigd in de Bollenstreek.

Jonge zakenvrouw runt lokale bloemenwinkel.
//weekendrockstars.nl/wp-content/uploads/2021/02/these-are-the-last-ferrari-models-with-a-manual-transmission_3.jpg

Voor bedrijven die snel willen schakelen

Werken met Weekend Rockstars als lokaal reclamebureau heeft veel voordelen. Wij snappen als geen ander dat je als ondernemer het liefst direct doorschakelt. Je hebt vandaag een idee en daar wil je snel mee aan de slag. En dat kan bij ons. Een snelle klus, pakken wij ook snel op. Of het nu gaat om een social media campagne, een nieuwe website of het aanpakken van je huisstijl

Werken binnen budget

Als ondernemer wil je niet alleen binnen budget blijven. Je wilt vooral dat je investering goed terecht komt. Geen dure strategische sessies, maar je budgetten in campagnes. Samen spreken we af wat wij doen en wat je zelf doet. Om zo maximaal resultaat te boeken.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden

//weekendrockstars.nl/wp-content/uploads/2021/02/calculator-1156121_1920.jpg
//weekendrockstars.nl/wp-content/uploads/2021/02/j-en-jj-zonnebril.jpg

Onze achtergrond als ondernemer

Zelf zijn wij al jarenlang werkzaam in de (online) retail en muziekindustrie. Beide als ondernemer. In de loop van de jaren hebben we met diverse marketingbureaus samengewerkt. Hele goede, maar ook minder goede. Wij kennen de uitdagingen waar lokale ondernemers vaak tegenaan lopen, omdat we deze zelf ook ondervinden.

Loading ...