Slide

social media

Social Doelgroep bereiken

Ieder bedrijf en iedere ondernemer wil zichtbaar zijn op social media. Maar op welk kanaal? Met welke content? En hoe vaak moet je iets posten? De ene ondernemer vindt social media geweldig. De ander heeft er helemaal niks mee. Maar waarschijnlijk heeft iedereen al een Facebookpagina of een Instagram account. Nu is het zaak dat deze kanalen goed worden ingezet en jouw doelgroep wordt bereikt.

Verschillende social media kanalen gebruiken

Misschien vraag je je af welk kanaal het beste bij jouw bedrijf past? Of ben je benieuwd of je jouw bedrijf ook nieuwe social media kanalen, zoals Tik Tok moet presenteren. Weekend Rockstars helpt met het inrichten van jouw social media kanalen die het meest relevant zijn voor de klanten van jouw bedrijf.

social media

Content maken en zorgen voor continuïteit

Wij helpen je met het maken van een duidelijke plan van aanpak. Wanneer je iets moet posten en welke onderwerpen je gebruikt. Wil je regionaal aan de slag of is je doelgroep landelijk? Wij kunnen de content voor social media ook maken en plaatsten, zodat jij je kunt focussen op je eigen business. 

Adverteren

Heb je een mooie actie, een nieuw product, of een ander onderwerp dat je aan een breed publiek wilt aanbieden? Dan is adverteren op social media een goede manier. Je kunt de klanten voor jouw product goed targetten en bereiken en binnen een budget dat je zelf kunt instellen. Weekend Rockstars helpt je met het maken en beheren van al je social media advertenties

social media icons
Loading ...