Slide Happy boy and girl with laptop.

VERBETEREN
van je website

upgrade van je site

Misschien heb je al een website maar ben je niet helemaal tevreden. De site wordt bijvoorbeeld niet goed gevonden door zoekmachines of je merkt dat potentiële klanten niet vinden wat ze zoeken. Of misschien is het design niet helemaal naar je wens of ben je gewoon toe aan een nieuwe look. Weekend Rockstars kan je helpen om je bestaande website beter te laten functioneren en om hem er beter uit te laten zien.

SEO

Je komt het vast wel eens tegen: SEO. Dit staat voor search engine optimalisation oftewel zoekmachineoptimalistatie. Je wilt natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen die zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt, bij jouw website of webshop terechtkomen. Daarom moet jouw website te allen tijde geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Zodoende vinden niet alleen zoveel mogelijk mensen jouw website, maar ook precies de juiste doelgroep. Echter zien we vaak dat websites hier niet juist voor zijn ingericht. Wij zorgen ervoor dat jouw bestaande website beter wordt gevonden door het juiste publiek.

Jumping man with yellow skateboard

Gebruikersgemak

Ook moet jouw website geoptimaliseerd zijn in gebruikersgemak. Je wilt niet dat klanten afhaken omdat ze te lang moeten zoeken of helemaal niet vinden waar ze naar opzoek zijn. Wij onderzoeken waar het mis gaat en passen het aan zodat mensen die op je site terecht komen ook de dienst of het product vinden waar ze naar zochten. 

Uitstraling

De uitstraling van je website is al evenzo belangrijk. Het is vaak de eerste indruk die potentiële klanten van je krijgen en die moet meteen goed zijn! Ook is de herkenbaarheid erg belangrijk voor terugkerende klanten. Er mag geen twijfel over bestaan of ze wel op de juiste website terecht zijn gekomen. Weekend Rockstars zorgt ervoor dat het totale plaatje klopt.

website wknd rockstars vertoont op verschillende beeldformaten
Loading ...